خورش فسنجان با گوشت قلقلی
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهیه خورش فسنجان با گوشت قلقلی

آموزش و طرز تهیه خورش فسنجان با گوشت قلقلی

آشپزی

گوشت چرخ‌کرده              یک کاسه ماست‌خوری

زعفران                            یک چهارم قاشق چای‌خوری

پیاز                                  دو عدد

رب انار                             یک فنجان

گردو                                300 گرم

نمک و فلفل                    به میزان لازم

آب                                حدود 3 لیوان

شکر                               3 الی 5 قاشق غذاخوری

با این مقدار مواد لازم به اندازه 4 بشقاب خورش خوری از «خورش فسنجان» خواهیم داشت.

مواد لازم برای خورش فسنجان با گوشت قلقلی

دو عدد پیاز متوسط، معادل 200 گرم. دو کاسه ماست‌خوری گردو، معادل 300 گرم، معادل یک کاسه ماست‌خوری سر پر گردو چرخ شده.

یک فنجان رب انار، معادل 150 گرم.

یک کاسه ماست‌خوری سر پر گوشت چرخ‌کرده، معادل 300 گرم. نمک و فلفل به میزان لازم.

یک چهارم قاشق چای‌خوری زعفران. 3 الی 5 قاشق غذاخوری شکر، معادل 60 الی 100 گرم.

طرز تهیه خورش فسنجان با گوشت قلقلی

یک کاسه ماست‌خوری سر پر گردوی دو بار چرخ شده، یک فنجان رب انار و حدود 3 الی 5 قاشق غذاخوری شکر را به آب اضافه می‌کنیم. در ظرف را گذاشته، قابلمه را روی حرارت کم می‌گذاریم و هر نیم ساعت خورش را هم می‌زنیم. بعد از 4 الی 5 ساعت خورش سفت می‌شود و روغن می‌اندازد.

آموزش و طرز تهیه خورش فسنجان با گوشت قلقلی

یک کاسه ماست‌خوری گوشت چرخ‌کرده را با یک پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل ورز می‌دهیم و آن را به صورت توپ‌های قلقلی در می‌آوریم. گوشت‌های قلقلی را در خورش می‌ریزیم. می‌گذاریم خورش یک الی دو ساعت دیگر بپزد و کاملاً جا بیفتد.

آموزش و طرز تهیه خورش فسنجان با گوشت قلقلی

آموزش و طرز تهیه خورش فسنجان با گوشت قلقلی





:: بازدید از این مطلب : 58
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 6 آذر 1394 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: